PerrySport ervaringen

Bekijk hieronder ervaringen van klanten.

PerrySport is een webshop gespecialiseerd in sportartikelen. Bekijk hieronder ervaringen van klanten die bij Perrysport producten hebben gekocht.

Mooie deur

Rated 4,0 out of 5
21 november 2023

Juni 2022 in de showroom geweest goed advies gehad bij de aan schaf van een Stalen deur, bij levering miste ik 1 tussen lager wat na gestuurd werd , na ruim 1 jaar nog erg blij met de deur mooie kwaliteit voor een redelijk prijs.

Wim

Fantastisch!!!

Rated 4,0 out of 5
24 juli 2023

Wat een mooie deuren en wat een goede vriendelijke en kundige service… Ons huis is nu helemaal af! Bedankt Mr. noir

Linda

Goede service

Rated 5,0 out of 5
22 juli 2023

Bij een bij ons geplaatste taatsdeur was een ruit gesneuveld.

Kan gebeuren maar wel vervelend..

Contact opgenomen met Mr Noir om een nieuwe ruit te bestellen.

Ging even tijd overheen maar er kwam op afspraak een monteur met een nieuwe ruit. Deze constateerde dat alle in de deur gemonteerde ruiten te dun waren geleverd. Een tweede deur die we tegelijkertijd geleverd hadden gekregen had wel de juiste dikte glas erin.

De monteur is vertrokken zonder de kapotte ruit te vervangen met de melding dat hij het probleem van de te dunne ruiten zou gaan oplossen.

Is weer een anderhalve maand overheen gegaan maar afgelopen week zijn alle 3 de ruiten van de deur vervangen door nieuwe van wel de juiste dikte.

Prima service!

Frans Faas

Toppie

Rated 5,0 out of 5
25 juni 2023

Mijn online aankoop bij Boschbedding was een geweldige ervaring. De website was gemakkelijk te navigeren en ik vond snel het product dat ik zocht. Het bestelproces verliep soepel en ik kreeg regelmatige updates over de status van mijn bestelling. De levering was snel en het product was goed verpakt. Ik ben zeer tevreden met mijn online aankoop bij Boschbedding en zou het zeker aanbevelen.

Milan van der Meer

Geweldig product

Rated 4,0 out of 5
21 juni 2023

Evi Veldhuis