mr noir ervaringen logo

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews van Mr Noir

4.7
Rated 4.7 out of 5
4.7 van 5 sterren (op basis van 20 reviews)

Mooi product, snel geplaatst

Rated 5 out of 5
10 juni 2022

Trapleuningen vlot ontvangen en makkelijk kunnen plaatsen. Mooie upgrade in de gang!

Hidde

Product bevatte fout

Rated 3 out of 5
8 juni 2022

Onze trapleuning bleek na uitpakken een productiefout te hebben. Meteen gemeld en kregen daarop direct een bericht dat het werd opgepakt. Nu een week verder en hebben inmiddels een nieuwe leverdatum voor een vervangend product.

Jeffrey

Mooie stoelen goede service

Rated 4 out of 5
8 juni 2022

Mooie stoelen , goede service , hele fijne jongens die de stoelen kwamen brengen

Paul

Tafel en stoelen gekocht

Rated 4 out of 5
8 juni 2022

Ik ben heel blij met onze tafels en stoelen.
De service is goed,zijn heel tevreden.

H Rietbergen

Goed geadviseerd

Rated 4 out of 5
8 juni 2022

Michel in de showroom heeft ons alles laten zien over een taatsdeur. Al onze vragen werden goed beantwoord ze weten echt waar ze het over hebben. Wel wat langere levertijd dus dat zou iets beter kunnen, maar was een maatwerk deur.

Jochem

Fout geleverd product maar goed opgelost

Rated 5 out of 5
8 juni 2022

Ipv een 200 trapleuning kregen wij een 220 cm trapleuning. Meteen gebeld dat dit niet goed was en direct dezelfde week juiste lengte ontvangen. Trapleuning inmiddels geinstalleerd en super tevreden.

Klaas

Stalen spiegel gekocht

Rated 4 out of 5
8 juni 2022

Goed product voor een scherpe prijs. Online gekocht en snel geleverd hadden hem op voorraad staan.

Milou

Mooie winkel, aardig personeel en fantastisch product

Rated 5 out of 5
8 juni 2022

Wij hebben onze trapleuningen bij Mr Noir gekocht en zijn hiervoor in Vianen in de winkel geweest. Erg goed geadviseerd door Michel, product kunnen zien en voelen en direct besteld.

Nick

Mooie producten

Rated 5 out of 5
8 juni 2022

Mooie spullen en een zeer snelle levering. Wij zijn voor onze nieuwe woning goed geholpen met de aanschaf van deuren en accessoires voor onze deuren.

Renate M

Compliment vor Mr Noir!!

Rated 5 out of 5
8 juni 2022

Compliment voor Mr Noir!!
Een fijne webshop, leuke spullen en een snelle levering !! Wat wil je nog meer!

Priscilla

Stalen deur gekocht

Rated 5 out of 5
8 juni 2022

Wij hebben hier een stalen deur gekocht erg vriendelijk geholpen met het bepalen van de maat die we moesten hebben en een stijlvol product, zeker een aanrader

Michel

Geweldig!!

Rated 5 out of 5
8 juni 2022

De stalen binnendeur voor in mijn huis is prachtig en van hoge kwaliteit. Ook de service vanuit het bedrijf vond ik erg goed, zeker een aanrader!

Steven

Super fijn geholpen!

Rated 5 out of 5
8 juni 2022

Super fijn geholpen! Mooie nieuwe deur besteld voor in mijn huis. Erg tevreden en snel geleverd ook.
Enorm bedankt!

N.J. Schouten

Past mooi in ons interieur.

Rated 5 out of 5
8 juni 2022

Onze stalen deur staat erg fraai, na enig overleg en twijfel hebben we toch voor deze deur gekozen.
Deskundig advies en tips (Pella doekjes ­čśë hebben we als zeer prettig ervaren. Bedankt en wie weet komen de buren ook eerdaags langs in Vianen!

Simon

Prima kwaliteit

Rated 5 out of 5
8 juni 2022

Prima kwaliteit, goed geholpen, ook de levering was top

Peter

Snelle levering en een goed gesprek

Rated 5 out of 5
8 juni 2022

Snelle levering en een goed gesprek gehad.

Eli Mulder

Super kwaliteit en goede service.

Rated 5 out of 5
8 juni 2022

Wij hebben voor ons nieuwe huis de stalen trapleuningen besteld. De trapleuningen zijn in prima staat ontvangen inclusief de ophangbeugels. Omdat wij een langere trapleuning hebben gemonteerd met 3 beugels i.p.v. 2 kwamen wij een beugel te kort.
Na een mailtje te sturen naar Mr Noir lag er de volgende dag al een extra beugel kosteloos op de mat. Top Service!!

Dirk

Bestelling trapleuningen

Rated 5 out of 5
8 juni 2022

Trapleuningen besteld, deze zijn netjes binnen de aangegeven 8 weken afgeleverd door hun zelf. Werd tijdig geïnformeerd wanneer ze zouden komen en hoe laat ongeveer. Op de dag zelf werd ik 20 minuten van te voren nog een keer gebeld dat ze eraan kwamen. Bezorging door een hele vriendelijke mevrouw.
Ik heb ze nog niet uitgepakt (dus over de kwaliteit kan ik nog niks zeggen), we moeten ze namelijk nog vervoeren. Maar tot nu toe een hele goede service.

Lisa Blogg

Iets later dan gepland maar goed product

Rated 4 out of 5
31 maart 2022

2 Weken te laat geleverd, maar goed op de hoogte gehouden van de vertraging. In deze tijd begrijpelijk dat iets later komt dus voor ons was dat geen probleem. Bedankt Mr Noir!

Ron

Mooie trapleuningen

Rated 5 out of 5
31 maart 2022

Wij zijn super tevreden met onze nieuwe trapleuningen. Aankoop en advies in de showroom was zeer aangenaam en ook waren de trapleuningen snel thuisbezorgd.

Rene
Deze website is geverifieerd
Mr Noir is een webshop gespecialiseerd in artikelen voor in huis. Bekijk op deze pagina ervaringen, klachten en reviews van klanten die bij Mr Noir producten hebben gekocht.

Assortiment Mr Noir

Het assortiment van Mr Noir bestaat uit en meer. Wanneer klanten een aankoop doen bij Mr Noir zal er alles op alles worden gezet om snel te leveren voor een scherpe prijs. Hierbij staat kwaliteit hoog in het vaandel.