BoschBedding ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews van BoschBedding

4,6
Rated 4,6 out of 5
4,6 van 5 sterren (op basis van 23 reviews)

Toppie

Rated 5,0 out of 5
25 juni 2023

Mijn online aankoop bij Boschbedding was een geweldige ervaring. De website was gemakkelijk te navigeren en ik vond snel het product dat ik zocht. Het bestelproces verliep soepel en ik kreeg regelmatige updates over de status van mijn bestelling. De levering was snel en het product was goed verpakt. Ik ben zeer tevreden met mijn online aankoop bij Boschbedding en zou het zeker aanbevelen.

Milan van der Meer

Geweldig product

Rated 4,0 out of 5
21 juni 2023

Evi Veldhuis

1 Woord wow

Rated 5,0 out of 5
20 juni 2023

Jayden Bakker

Blij met mijn matras

Rated 5,0 out of 5
10 juni 2023

Ik ben erg blij met de aankoop van mijn matras bij Boschbedding. Het bestelproces was eenvoudig en de klantenservice was vriendelijk en snel in het beantwoorden van mijn vragen. De levering was op tijd en de matras werd zorgvuldig geplaatst. Het matras zelf is zeer comfortabel en ondersteunend. Ik slaap nu veel beter en ervaar geen rugklachten meer. Ik raad Boschbedding ten zeerste aan voor een kwalitatief hoogstaand matras.

Jasmijn Smeets

Mijn verwachtingen overtroggen

Rated 5,0 out of 5
3 juni 2023

Boschbedding heeft mijn verwachtingen overtroffen met hun matrasaankoop. Het personeel was zeer behulpzaam en deskundig en ze hielpen me het perfecte matras te vinden op basis van mijn voorkeuren en behoeften. De levering verliep probleemloos en de matras was van hoge kwaliteit. Ik ben zeer tevreden met mijn slaapervaring sinds ik het nieuwe matras heb. Boschbedding is zeker een aanrader.

Lynn Hoekstra

Absoluut tevreden

Rated 3,0 out of 5
3 juni 2023

Ik ben absoluut tevreden met mijn recente aankoop van een elektrische boxspring bij Boschbedding. Het was een geweldige ervaring van begin tot eind. Het personeel was uiterst behulpzaam en geduldig bij het beantwoorden van al mijn vragen. De levering en installatie verliepen vlot en professioneel. De elektrische functies van de boxspring werken perfect en ik geniet nu van ultiem comfort en gemak in bed. Ik zou Boschbedding ten zeerste aanbevelen voor de aankoop van een elektrische boxspring.

Sam de Boer

Uitstekend

Rated 5,0 out of 5
21 mei 2023

Ik ben ontzettend blij met mijn elektrische boxspring van Boschbedding. Het is een uitstekende aankoop geweest. Het personeel was vriendelijk en geduldig en hielp me bij het vinden van de perfecte elektrische boxspring die aan al mijn wensen voldeed. De levering en installatie waren naadloos en de boxspring functioneert perfect. Ik geniet nu van het comfort en de verstelbaarheid die de elektrische functies bieden. Ik raad Boschbedding ten zeerste aan voor een elektrische boxspring.

Ryan van Vliet

Geweldig

Rated 5,0 out of 5
19 mei 2023

Mijn ervaring met het kopen van een matras bij Boschbedding was geweldig. Ze boden uitstekend advies en begeleiding tijdens het hele proces. Het personeel nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en hielp me het perfecte matras te vinden. De levering was punctueel en de matras werd met zorg afgeleverd. Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit van mijn matras en de service die ik heb ontvangen van Boschbedding.

Sofie Westerhof

Zeer tevreden

Rated 4,0 out of 5
18 mei 2023

Max Koning

Goed

Rated 4,0 out of 5
10 mei 2023

Ik kan Boschbedding niet genoeg bedanken voor mijn fantastische nieuwe dekbed. Het personeel was vriendelijk en geduldig en hielp me bij het vinden van het juiste dekbed voor mijn slaapvoorkeuren. De levering was snel en het dekbed was goed verpakt. Ik geniet nu van een heerlijk comfortabel en knus slaapnest dankzij mijn nieuwe dekbed van Boschbedding. Ik beveel ze ten zeerste aan.

Maud Peters

Aankoop super simpel

Rated 4,0 out of 5
5 mei 2023

Ruben Visser

Echt een aanbeveling

Rated 5,0 out of 5
2 mei 2023

Fleur de Jong

Zeer uitgebreid

Rated 5,0 out of 5
28 april 2023

Lars Hendriks

Overtroffen

Rated 4,0 out of 5
24 april 2023

Lynn Vermeulen

Fantastisch

Rated 3,0 out of 5
17 april 2023

Mijn ervaring met het kopen van een boxspring bij Boschbedding was fantastisch. Het personeel was zeer professioneel en gaf me deskundig advies bij het kiezen van de juiste boxspring. Ze hadden een breed scala aan opties om uit te kiezen waardoor ik de perfecte match kon vinden voor mijn slaapkamer. De levering was op tijd en de monteurs waren vriendelijk en behulpzaam. Ik ben erg blij met mijn boxspring.

Jesse Kramer

Heel blij mee

Rated 4,0 out of 5
11 april 2023

Ik ben zeer tevreden met mijn recente aankoop van een kussen bij Boschbedding. Het kiezen en bestellen van het kussen verliep moeiteloos en de levering was snel. Het kussen zelf is van hoge kwaliteit en biedt uitstekend comfort en ondersteuning. Ik merk een aanzienlijke verbetering in mijn slaapkwaliteit sinds ik het kussen gebruik. Ik raad Boschbedding ten zeerste aan voor de aankoop van kussens.

Noa van der Linden

Super goed geholpen

Rated 3,0 out of 5
9 april 2023

Thijs Hofman

Dekbed zeer tevreden

Rated 4,0 out of 5
4 april 2023

Ik heb onlangs een dekbed gekocht bij Boschbedding en ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Het bestelproces was eenvoudig en de klantenservice was behulpzaam bij het beantwoorden van mijn vragen. De levering verliep vlot en het dekbed werd zorgvuldig verpakt. Het dekbed zelf is heerlijk zacht en warm. Ik slaap nu beter dan ooit tevoren. Ik raad Boschbedding aan voor de aankoop van dekbedden.

Lotte Vos

Kussen is perfect

Rated 4,0 out of 5
24 maart 2023

Boschbedding heeft een fantastische selectie van kussens. Ik kocht onlangs een kussen bij hen en ik ben er zeer tevreden mee. Het personeel was vriendelijk en deskundig en ze hielpen me het perfecte kussen te kiezen op basis van mijn slaapvoorkeuren. De levering was snel en het kussen was van uitstekende kwaliteit. Ik heb nu een comfortabel en ondersteunend kussen waar ik elke nacht van geniet.

Bram de Ruiter

Uitstekend

Rated 5,0 out of 5
19 maart 2023

Boschbedding heeft een uitstekende selectie van dekbedden. Ik kocht onlangs een dekbed bij hen en ik ben er erg blij mee. Het personeel was deskundig en vriendelijk en ze hielpen me bij het kiezen van het juiste dekbed op basis van mijn behoeften. De levering was snel en het dekbed was van uitstekende kwaliteit. Ik geniet nu van een comfortabele en knusse nachtrust dankzij Boschbedding.

Isa Meijer

Echt top

Rated 5,0 out of 5
12 maart 2023

De klantenservice van Boschbedding is echt top. Ik had een paar vragen over het kiezen van het juiste matras en ze namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden en me te adviseren. Ze waren geduldig en vriendelijk zelfs toen ik meerdere keren van gedachten veranderde. Uiteindelijk heb ik een geweldig matras gekocht en ik ben erg blij met de service die ik heb ontvangen.

Luuk van den Bosch

Erg blij mee

Rated 3,0 out of 5
8 maart 2023

Ik heb onlangs een kussen gekocht bij Boschbedding en ik ben erg blij met mijn aankoop. Het bestelproces was eenvoudig en de klantenservice was behulpzaam bij het beantwoorden van mijn vragen. De levering verliep vlot en het kussen was goed verpakt. Het kussen zelf is zeer comfortabel en heeft geholpen bij het verminderen van nek- en rugklachten. Ik zou Boschbedding aanbevelen voor kussenaankopen.

Anna Schouten

Geweldige

Rated 5,0 out of 5
3 maart 2023

Tim van Leeuwen

Fantastisch

Rated 4,0 out of 5
2 maart 2023

Mijn ervaring met het kopen van een elektrische boxspring bij Boschbedding was fantastisch. Het personeel was zeer attent en nam de tijd om mijn behoeften en voorkeuren te begrijpen. Ze gaven deskundig advies en begeleiding bij het kiezen van de juiste boxspring. De levering verliep soepel en de installateurs waren professioneel. Ik ben erg blij met mijn elektrische boxspring en de kwaliteit ervan. Ik zou Boschbedding ten zeerste aanbevelen.

Eva Kuijpers

Uistekende ervaring

Rated 4,0 out of 5
25 februari 2023

Ik had een uitstekende ervaring met mijn online aankoop bij Boschbedding. De website was gebruiksvriendelijk en ik vond alle informatie die ik nodig had om een weloverwogen beslissing te nemen. Het bestelproces was snel en eenvoudig en ik ontving regelmatige updates over mijn bestelling. De levering was op tijd en het product was goed verpakt. Ik ben zeer tevreden met de service van Boschbedding en zou er weer online kopen.

Sara Visser

Echt een verbetering

Rated 5,0 out of 5
19 februari 2023

Mijn nieuwe kussen van Boschbedding heeft mijn slaapervaring echt verbeterd. Het kiezen en bestellen van het kussen was gemakkelijk en de levering was snel. Het kussen biedt uitstekende ondersteuning voor mijn nek en hoofd en ik word nu uitgerust wakker zonder pijn of stijfheid. De kwaliteit van het kussen is merkbaar en ik ben zeer tevreden met mijn aankoop bij Boschbedding.

Daan Smit

Zeer tevreden

Rated 3,0 out of 5
15 februari 2023

Ik heb onlangs een boxspring gekocht bij Boschbedding en ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Het bestelproces was eenvoudig en de website was gebruiksvriendelijk. De levering was op tijd en de installatie verliep snel. Ik slaap nu al een paar weken op mijn nieuwe boxspring en het comfort is geweldig. Ik zou Boschbedding aanbevelen voor hun kwaliteitsproducten en service.

Julia Koster

Probleemloos

Rated 5,0 out of 5
10 februari 2023

Mijn online aankoop bij Boschbedding was probleemloos. De website was overzichtelijk en ik kon gemakkelijk door het assortiment bladeren. Het bestelproces was snel en ik ontving een bevestiging van mijn bestelling per e-mail. De levering verliep vlot en het product werd goed beschermd tijdens het transport. Ik waardeerde de moeite die Boschbedding deed om een goede online winkelervaring te bieden.

Lucas Mulder

Geweldige service

Rated 5,0 out of 5
3 februari 2023

Boschbedding heeft mij echt verrast met hun geweldige service. Toen ik mijn bestelling plaatste kreeg ik meteen een bevestiging en werd ik regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang. De bezorgers waren vriendelijk en behulpzaam bij het plaatsen van mijn nieuwe bed. Ook de kwaliteit van het matras is uitstekend. Ik ben erg tevreden met de service van Boschbedding.

Emma Bakker

Aangenaam verrast

Rated 4,0 out of 5
20 januari 2023

Ik was aangenaam verrast door mijn online aankoop bij Boschbedding. De website was goed ontworpen en maakte het gemakkelijk om de producten te bekijken en vergelijken. Het bestelproces was eenvoudig en ik ontving een duidelijke orderbevestiging. De levering was snel en het product kwam in perfecte staat aan. Ik ben zeer tevreden met mijn online aankoop bij Boschbedding en zou er opnieuw winkelen.

Michael Jacobs

Geen woorden voor

Rated 5,0 out of 5
14 januari 2023

Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over het kussen dat ik bij Boschbedding heb gekocht. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam bij het vinden van het juiste kussen voor mijn slaapbehoeften. De levering was snel en het kussen was goed verpakt. Ik slaap nu comfortabel en word verfrist wakker dankzij mijn nieuwe kussen. Boschbedding levert echt kwaliteitsproducten en ik ben een tevreden klant.

Lisa van Dijk

Super

Rated 5,0 out of 5
10 januari 2023

Ik ben zeer tevreden met mijn recente aankoop van een dekbed bij Boschbedding. Het kiezen en bestellen van het dekbed was eenvoudig en de levering was snel. Het dekbed zelf is van hoge kwaliteit en biedt heerlijk comfort en warmte. Ik slaap nu beter en blijf de hele nacht lekker warm. Ik kan Boschbedding ten zeerste aanbevelen voor de aankoop van dekbedden.

Thomas van der Berg

Ontzettend blij

Rated 3,0 out of 5
4 januari 2023

Ik ben ontzettend blij met mijn boxspring van Boschbedding. De aankoopervaring was geweldig. Het personeel was deskundig en hielp me bij het kiezen van de juiste boxspring voor mijn behoeften. De levering verliep vlot en de monteurs waren vriendelijk en professioneel. De boxspring zelf is van uitstekende kwaliteit en biedt echt een comfortabele slaapervaring.

Sophie Jansen

Zeer tevreden

Rated 4,0 out of 5
1 januari 2023

Ik ben zeer tevreden over de service van Boschbedding. Vanaf het moment dat ik contact opnam met hun klantenservice werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. De medewerkers waren deskundig en konden al mijn vragen beantwoorden. De levering van mijn nieuwe matras verliep ook soepel en op tijd. Ik zou Boschbedding zeker aanbevelen voor hun uitstekende service.

Jan de Vries

De klant is koning

Rated 5,0 out of 5
19 juli 2022

De klantenservice heeft als missie om vanaf de bestelling de meest onnozele berichten te sturen met redenen waarom de levering van het bed eindeloos vertraging oploopt. Wanneer je je geld terug eist, omdat je letterlijk bent beroofd, zijn ze ineens onbereikbaar. Van mij 5 sterren voor het lef en de grootschaligheid waarmee er hier wordt opgelicht; echt subliem!

Joke

positieve aankoop

Rated 5,0 out of 5
24 mei 2022

Wij zijn zeer tevreden over boschbedding

jan wim

Bij met de service en ons nieuwe bed!

Rated 4,0 out of 5
24 mei 2022

We zijn super goed en vriendelijk geholpen in de winkel. Mooi bed uitgezocht, bed kon ontzettend snel (binnen een week) geleverd worden en last but zeker not least, het bed slaapt heerlijk!

liesbeth

Via internet een boxspring gekocht

Rated 5,0 out of 5
24 mei 2022

Via internet mijn boxspring gekocht. Zeer goed geholpen en advies gekregen! Fijn en mooie boxspring! Slaap vanaf de eerste nacht heerlijk.

Electrisch verstelbaar gekozen, superluxe en fijn!

Jeanet

Boschbedding vianen

Rated 5,0 out of 5
24 mei 2022

boschbedding is zeer klantvriendelijk, servicegericht en professioneel. De procedure tot aanschaf van ons bed heb ik zeer prettig ervaren. Medewerkers denken uit of de box en zetten net dat extra stapje voor de klant. als klant vind ik een zekere aanrader!

Abdel

Eerlijke adviezen

Rated 5,0 out of 5
24 mei 2022

Eerlijke adviezen, goede prijs en perfecte service. Ik raad dit iedereen aan.

Remon

Uitstekende split topper

Rated 5,0 out of 5
24 mei 2022

Deskundig geholpen met een spit topper, van alles uit kunnen proberen. Snelle levering, een woord geweldig!

Demi

Baroness royaal

Rated 5,0 out of 5
24 mei 2022

Ik heb een Baroness royaal van Boschbedding

Ik heb een royaal bed van Boschbedding en ik had dit jaren eerder moeten doen. Ik slaap dieper, uitgeruster wakker, lig heerlijk. En hij is nog heel decoratief ook. Elke dag een feest om er in te gaan liggen.

Liesebett

In een woord geweldig.

Rated 5,0 out of 5
24 mei 2022

In een woord geweldig.

Goede uitleg.

Deskundig personeel.

TOP kwaliteit bedden.

Leo

Nieuw matras van boschbedding

Rated 5,0 out of 5
24 mei 2022

Nieuw matras gekocht bij boschbedding en nu spijt dat ik dit niet eerder gedaan hebt. Slaap een stuk beter dan op mijn vorige matras. Die was echt aan vervanging toe omdat ik op een gegeven moment in een holletje lag. Nu lig ik weer heerlijk recht. En goed voor mijn rug ook.

Eric

Erg tevereden

Rated 5,0 out of 5
24 mei 2022

Eerste kennismaking met boschbedding in Vianen

Zeer vriendelijk aandacht en volop geduld en uitleg

2x teruggeweest was geen probleem nog steeds vriendelijk en alle tijd en aandacht gehad

Na levering in een week !!! Even wennen aan de nieuwe matrassen, maar slapen nu uiterst comfortabel en zijn comfortabel.

Walther

Zeer tevreden

Rated 5,0 out of 5
24 mei 2022

Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe boxspring. Ik ben bij de aankoop erg goed geholpen, ook het bezorgen verliep super. Daarna erg comfortabel kunnen slapen, zonder pijntjes en uitgerust wakker worden

Miranda

Ik ben geholpen door Edward

Rated 5,0 out of 5
24 mei 2022

Ik ben vandaag geholpen door Edward van filiaal Rotterdam zeer klant vriendelijk en behulpzaam.

Heeft mijn probleem opgelost naar tevredenheid.

Marieke

Super comfortabele boxspring mondriaan royaal

Rated 5,0 out of 5
24 mei 2022

Ik slaap heel fijn in mijn nieuwe boxspring bed. Het is een héérlijk bed van een goede kwaliteit. we hebben gekozen voor de latex topper.

Deirde Pullman

Mooi product, luxe uitstraling

Rated 5,0 out of 5
24 mei 2022

Mooi product, luxe uitstraling voelt kwalitatief goed aan. Wij hebben gekozen voor een EPOS boxspring uit voorraad. Hierdoor een hele snelle levering gekregen. Monteurs werken netjes en nemen tijd voor uitleg.

Jurgen

Heerlijk uitgerust wakker worden!

Rated 5,0 out of 5
24 mei 2022

Goed geregeld! Van de aankoop tot en met de levering!

antonny

ik ben superblij met mijn boschbedding boxspring

Rated 5,0 out of 5
24 mei 2022

ik ben superblij met mijn boschbedding boxspring. Ik kom helemaal tot rust, alleen jammer dat je s’morgens weer op moet staan. Had ik veel eerder moeten kopen.

wilma

Oog voor detail en erg klantgericht

Rated 5,0 out of 5
24 mei 2022

Oog voor detail en erg klantgericht. Bovenal is de service gewoon perfect!

mohammed

Boxspring geneve

Rated 5,0 out of 5
24 mei 2022

Prettig geholpen in de winkel. De boxspring is gratis thuisbezorgd en gemonteerd, waarbij alle ‘afval’ is meegenomen. Prijsen kwaliteit is uitstekend!

Wij hebben gekozen voor een stevig matras voor boven de 80 kg, met een hybrid topper van 9 cm dik.

Voor ons de juiste keus en een betere nachtrust op de nieuwe boxspring!

Chantal

Levering duurde lang, maar product is goed

Rated 3,0 out of 5
1 april 2022

Ondanks het uitstellen van de levertijd slapen wij goed op ons boschbedding boxspring. Het topmatras is van hoge kwaliteit waardoor onze nachtrust is verbeterd

Laurens

Mooi bed gekocht

Rated 5,0 out of 5
1 april 2022

Naast dat het bed heel mooi is vindt ik ook dat wij sindsdien erg goed slapen op ons nieuwe boschbedding bed.

Steven
Deze website is geverifieerd
BoschBedding is een webshop gespecialiseerd in artikelen voor in de slaapkamer. Bekijk op deze pagina ervaringen, klachten en reviews van klanten die bij BoschBedding producten hebben gekocht.

Assortiment BoschBedding

Het assortiment van BoschBedding bestaat uit boxsprings, kussens, dekbedden en slaap accessoires. Wanneer klanten een aankoop doen bij BoschBedding zal er alles op alles worden gezet om snel te leveren voor een scherpe prijs. Hierbij staat kwaliteit hoog in het vaandel.